Nieuwsbrief Drie Hoefwijzers september 2015

Geplaatst op 08-09-2015

Website driehoefijzers.nl
De website van driehoefijzers.nl heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen. Daarnaast is de website nu ook goed te bekijken op een mobiel of tablet. Al het nieuws zal op deze website geplaatst worden. Wil je Drie Hoefijzers op de voet blijven volgen en regelmatig updates ontvangen? Like dan onze Facebookpagina en het nieuws verschijnt direct in je Facebooktimeline.

De geheime tuin
Kunstenaars zijn aan het werk om het terrein om te toveren tot 'een geheime tuin'. Het boek The Secret Garden van F.H.Burnett uit 1911 is de inspiratie voor het concept. 'Groene draad' is de geschiedenis van bierbrouwerij De Drie Hoefijzers, zo worden er bijvoorbeeld graancirkels gecreëerd op het Drie Hoefijzersterrein. Centraal staat geluk, geluk kun je vinden, zoeken, krijgen, ervaren, brengen. Geluk als exponent van het hoefijzer. Deze foto's zijn door GardenMania op locatie gemaakt. De ontwikkeling van de tuin is in haar beginnende schoonheid, getuige de foto's, te zien.

Open Monumentendag 13 september a.s.
Zondag 13 september is het Open Monumentendag. Van 11 tot 17 uur zijn de hekken van het terrein tegenover de Faam geopend. Niet alleen kun je dwalen door 'de geheime tuin' maar daarnaast zijn er in samenwerking met Electron diverse activiteiten georganiseerd. Zo maakt de kunstenaar Thomas Swinkels ter plekke afgietsels in aluminium van de sporen die te vinden zijn op het terrein. Kinderen kunnen er zelf een huisje bouwen. Het duo plekgedichten, eerder bekend van het hek, maakt speciaal voor deze dag een tijdelijk plekgedicht op het terrein; alleen te zien door bezoekers. Je kunt het bezoek deze dag natuurlijk ook combineren met een bezoek aan Het Brouwhuis en het oude hoofdkantoor dat deel uitmaakt van de eerste fase van Drie Hoefijzers.

Woonwensen-Enquête 
Binnenkort zal het nieuwe College van Burgemeester en Wethouders het ontwerpbestemmingsplan vrijgeven voor ter visielegging. Op dat moment gaat ook de digitale woonwensen-enquête van start. Deze enquête is vrij algemeen van opzet. Hiermee willen we inzicht krijgen in de verschillende woonwensen van de geïnteresseerden. Zoals huur of koop, een appartement of een huis en moet dit dan (heel) groot zijn of juist klein?

Later zullen we dan specifiek voor het gewenste woningtype naar voorkeuren vragen; zoals over de indeling of voortuin. Als je ingeschreven staat als geïnteresseerde ontvang je voor de enquête een link. Invullen kost maar een paar minuten. Sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in via onze websitewww.driehoefijzers.nl

Contact
Middels nieuwsbrieven en de website word je op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van fase 2. Mochten er tussendoor vragen zijn over het project Drie Hoefijzers dan kun je altijd contact opnemen met klantadviseur Mireille Liskamp van AM, via Mireille.liskamp@driehoefijzers.nl.

  • Nieuwsbrief Drie Hoefwijzers september 2015

“Drie Hoefijzers, Leven met een lach”

Contactpersonen Drie Hoefijzers

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.
Makelaar

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.