Binnenkort start de verkoop van 56 koop appartementen in 'Hendric'

Geplaatst op 08-04-2020

Drie Hoefijzers is een begrip in Breda. Dit voormalige brouwerijterrein aan de rand van het centrum wordt getransformeerd tot een bruisend leefgebied met stedelijke allure. Drie Hoefijzers is ideaal als u stijlvol en centraal wilt wonen in een rustige buurt. Als u niets wilt missen, maar ook graag in uw eigen woning bent. Als u het geweldig vindt om ’s avonds even naar de stad te gaan, gewoon op de fiets of te voet. Als u van stedelijke dynamiek, en wooncomfort houdt.

Binnenkort start de verkoop van 56 koop appartementen in het karakteristieke 'Hendric'. De koopappartementen zijn gelegen aan de Stationslaan, hoek Terheijdenstraat. Er zijn verschillende woningtypes waarbij de grootte varieert van circa 73 tot ruim 150 m2. Dus volop keuze en variatie. Voor elke woning is er een eigen berging en parkeerplaats onder het gebouw.

16 april aanstaande (online) start verkoop
Momenteel werken we aan de laatste verkoopvoorbereidingen zodat we op donderdag 16 april a.s. (in de loop van de dag) de definitieve verkoopdocumentatie online beschikbaar kunnen stellen. Vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers.

Graag geven wij u alvast meer uitleg over de start verkoop & verkoopprocedure.

Verkoopprocedure

- De verkoop start op donderdag 16 april a.s. ( in de loop van de dag) Vanaf dan zijn de digitale brochure, de prijslijst en alle overige relevante informatie online beschikbaar op de website. Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.
- U kunt zich inschrijven voor een specifiek appartement/bouwnummer van uw voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier. Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.
- Online inschrijven kan tot en met 30 april a.s. We zullen de appartementen toewijzen op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden). We proberen een optimale verdeling van de kavels te krijgen. Om zoveel mogelijk kans te maken op een appartement is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.
- Na toewijzing worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar, aansluitend zal een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur plaatsvinden.
- Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie van 2 weken. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is altijd onder de ontbindende voorwaarden van financiering.
- Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.
- Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de appartementen. Deze optie worden verstrekt na inschrijving.
- Na de aankoop van de woning wordt u uitgenodigd door de woonadviseur van Home Studios, zij begeleiden u bij het meer-/minderwerktraject.


Bekijk ook het digitale magazine:


Meer informatie?
Wilt u op voorhand al meer informatie over de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële situatie? Neem contact op met onze makelaar, zij staan u graag te woord met advies en informatie.

  • Binnenkort start de verkoop van 56 koop appartementen in 'Hendric'

“Drie Hoefijzers, Leven met een lach”

Contactpersonen Drie Hoefijzers

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.
Makelaar

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.