Binnenkort start verkoop

Geplaatst op 03-02-2020

Binnenkort start de verkoop van 56 koop appartementen in het karakteristieke ‘Hendric’. De koopappartementen zijn gelegen aan de Stationslaan, hoek Terheijdenstraat of op de twee punten. Er zijn verschillende woningtypes waarbij de grootte varieert van circa 73 tot ruim 150 m2. Dus volop keuze en variatie. Voor elke woning is er een eigen berging en parkeerplaats onder het gebouw.

Zoals in de laatste nieuwsbrief van december vermeld bevindt het plan zich nog in het goedkeuringstraject. We verwachten dit positief af te kunnen ronden op korte termijn. Verder leggen we de hand aan de laatste verkoopvoorbereidingen zodat we binnen enkele weken de definitieve verkoopdocumentatie online beschikbaar kunnen stellen, vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers.Graag geven wij u alvast meer uitleg over de start verkoop & verkoopprocedure.

Verkoopprocedure

De verkoop – datum nader te bepalen.
Vanaf dan is de digitale brochure, de prijslijst en alle overige relevante informatie online beschikbaar op de website www.driehoefijzers.nl
Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.
U kunt zich inschrijven voor een specifieke appartement/bouwnummer van uw voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier. Hiervoor krijgt u automatisch een email toegestuurd.
Online inschrijven kan tot en met – datum nader te bepalen. We zullen de appartementen toewijzen op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden). We proberen een optimale verdeling van de kavels te krijgen. Om zoveel mogelijk kans te maken op een appartement is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.
Na toewijzing worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij een de makelaar, aansluitend zal een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur plaatsvinden.
Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie van 2 weken. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is altijd onder de ontbindende voorwaarden van financiering.
Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.
Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de appartementen. Deze worden verstrekt na inschrijving.
Na de aankoop van de woning wordt u uitgenodigd door de woonadviseur van Home Studios, zij begeleiden u bij het meer-/minderwerktraject.


Bekijk ook het digitale magazine:

  • Binnenkort start verkoop

“Drie Hoefijzers, Leven met een lach”

Contactpersonen Drie Hoefijzers

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.
Makelaar

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.