Nieuwsbrief december 2019

Geplaatst op 16-01-2020

In 2019 is er veel gebeurd in de Drie Hoefijzers!

Zo werd het eerste deelplan met 55 woningen geheel verkocht en zijn deze woningen nu in aanbouw. De oplevering wordt verwacht in het derde kwartaal van 2020.

In oktober werd de bouw gevierd met de toekomstige bewoners en de diverse betrokkenen. Het werd een feestelijke middag met percussionisten en een klein foodtruckfestival, waar de toekomstige bewoners zo alvast gezellig met elkaar konden kennis maken.

Deelplan 2
Ook deelplan 2 met 54 zeer gevarieerde woningen is in verkoop. Dit deelplan is grotendeels verkocht maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Op driehoefijzers.nl vind je het woningaanbod en de actuele beschikbaarheid. Neem contact op met Van de Water Makelaars in Breda als je interesse in één van deze woningen hebt. De voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels in volle gang. De bouw start naar verwachting in maart a.s.

Dit jaar kon op de website van Drie Hoefijzers ook al een beetje kennis gemaakt worden met ‘Hendric’. Een karakteristiek appartementengebouw dat aan de kruising Stationslaan en Terheijdenstraat bedacht is. Er komen 56 koop- en 68 vrije sectorhuurappartementen, allen met een eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeergarage. Dit plan bevindt zich nog in het goedkeuringstraject en meer nieuws hierover volgt in de eerste maanden van het nieuwe jaar.

Ook het komend jaar wordt weer dynamisch! Dan komen de verhuiswagens voorrijden, start de bouw van het 54 woningen en wordt met Hendric gestart.

In verband met de feestdagen zijn de bouwplaats en AM tot 6 januari 2020 gesloten.

Wij wensen je fijne feestdagen en een mooi 2020 toe!

Contact
Het voormalige terrein van bierbrouwerij de Drie Hoefijzers wordt verder getransformeerd tot een woonlocatie. Door middel van nieuwsbrieven en via de website houden we je hierover op de hoogte. Eerdere nieuwsbrieven zijn terug te lezen op driehoefijzers.nl/tijdlijn

Met ingang van 1 januari 2020 is Colien van Duijnhoven verkoopmanager voor Drie Hoefijzers en wijzigen de contactgegevens. Hieronder vind je haar contactgegevens.

 

 
  • Nieuwsbrief december 2019

“Drie Hoefijzers, Leven met een lach”

Contactpersonen Drie Hoefijzers

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.
Makelaar

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.