Presentatie appartementengebouw Hendric

Geplaatst op 23-07-2019

Iedereen kent Breda als bourgondisch, maar naast bourgondisch is Breda ook een stad die bruist. Breda is de ideale stad om te wonen, werken, op te groeien en te ontspannen. In het hart van de stad verrijst De Drie Hoefijzers, een fantastische plek om te genieten van al het moois dat Breda te bieden heeft.We zijn verheugd de plannen voor het appartementengebouw Hendric te kunnen presenteren met een online planpresentatie. Hendric komt op een markante plek, tegenover de oude Faam. Een robuust appartementengebouw met 124 appartementen, waarvan 56 koopappartementen in verschillende typen. De grootte varieert van circa 73 m2 tot circa 156 m2.

Vooruitlopend op start verkoop later dit jaar zijn we verheugd u nu alvast een deel van de appartementen te kunnen presenteren via een online magazine.

Woningaanbod
Om u een idee te geven van de woningtypes, plattegronden, specifieke kenmerken en een prijsindicatie, verwijzen wij u naar de pagina woningaanbod

Start verkoop

De komende maanden zetten we de laatste puntjes op de i voor wat betreft de verkoopstukken. Wij verwachten u eind september te kunnen informeren over de start verkoop.

Meer informatie?
Wilt u op voorhand al meer informatie over de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële situatie? Neem contact op met onze makelaar.

Voor Hendric is dit Schonck, Schul & Compagnie Nieuwbouwbouwmakelaardij. Zij staan u graag te woord met advies en informatie.

  • Presentatie appartementengebouw Hendric

“Drie Hoefijzers, Leven met een lach”

Contactpersonen Drie Hoefijzers

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.
Makelaar

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.