Drie Hoefijzers - Leven met een lach

Nieuwbouwwoningen in een buurt die de brug slaat naar de binnenstad van Breda

Met Drie Hoefijzers krijgt Breda er een nieuwe levendige buurt bij. Het gebied in fase 2 is gelegen aan de Stationslaan, tussen de Terheijdenstraat en de Doornboslaan.

Wonen in verschillende sferen in Drie Hoefijzers fase 2

Drie Hoefijzers biedt ruimte voor huizen met een tuin, en een divers aanbod appartementen. Op steenworp afstand van Drie Hoefijzers ligt de voormalige snoepfabriek De Faam. Hiervoor zijn plannen voor een restaurant en meer vrijetijd gerelateerde functies. En in de toekomst wordt op de THES locatie (tegenover Drie Hoefijzers en het Faamplein) een Albert Heijn gerealiseerd, zodat je ook de boodschappen binnen handbereik hebt.

Woningen en appartementen

Voor het gebied is een plan ontwikkeld voor ongeveer 270 nieuwbouw woningen- en appartementen. In de richting van het station is de sfeer meer stedelijk met hoogbouw en richting oosten, naar de Doornboslaan, sluiten de woningen van drie lagen aan op de bestaande omgeving.

Drie Hoefijzers Breda

De bebouwing aan de Stationslaan heeft een statig karakter met hoge herenhuizen. Centraal in het plan liggen twee kleinschalige autovrije woonhofjes. De wit geschilderde hofwoningen met luifels, steel-look aluminium kozijnen en plantbakken aan de gevels hebben een eigen en unieke sfeer. Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd. Aan de westkant tegenover de Faam is Hendric in aanbouw. Een karakteristiek appartementengebouw van vijf tot negen verdiepingen met 56 koop- en 68 vrije sector huurappartementen rondom een groene binnentuin. Onder het gebouw komt parkeergelegenheid. Inschrijven voor de vrije sectorhuurappartementen is nog niet mogelijk.

Baronesse

Het bijzondere gebouw Baronesse vormt de overgang van het robuuste Hendric naar de woningen met tuin. Het is een hoogwaardig en kleinschalig appartementengebouw van 19 appartementen gecombineerd met 8 royale stadswoningen. Baronesse. Binnenkort start de verkoop maar nu bieden we alvast een preview van enkele appartementen en woningen en de mogelijkheid om in te schrijven.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Drie Hoefijzers, Leven met een lach”

Contactpersonen Drie Hoefijzers

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.
Makelaar

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij B.V.